Президентът Радев строи къщи в  селата край Хисаря и Калояново.

...
Президентът Радев строи къщи в  селата край Хисаря и Калояново.
Коментари Харесай

Истина ли е? Президентът Радев строи две къщи

Президентът Радев строи къщи в  селата край Хисаря и Калояново. Преди броени дни той се появи на фотография с кмета Иван Вазово Димо Димов, написа Марица..

На нея се вижда по какъв начин двамата пият бира, а от текста под фотография излиза наяве, че се радват на изборната победа. Снимката е направена в деня на втория тур на изборите и към този момент обикаля обществените мрежи.

Това е моят другар Иван Радев от нашето село, разкри истината кметът на Иван Вазово. Но в действителност, ние в  село от пет години, откакто господин Румен Радев бе определен за президент, видяхме какъв брой нашият Иван си наподобява с него.

От тогава на смешка започнахме да му викаме господин Президент, и по този начин си остана. Като влезе в магазин или пък иде на раздумка при мъжете, всички му викат „ Добър ден, господин Президент “. И когато приказваме за него споделяме „ Президентът беше в магазина, купи си самун “ и т. н. Вие нали също виждате приликата, попита Димо Димов.

Президентът Радев от Иван Вазово е строител по специалност. Допреди десетина години работил в Карлово в Домостроителния комбинат, който към този момент не съществува. По това време Иван Радев живеел със фамилията си в Карлово.

Преди няколко години обаче фамилията се разпаднало и Радев се прибрал в родното село, където и в този момент живее.

Той е добър строител и най-важното добър човек, твърди за него кметът Димо Димов. Познавам го от дете, тъй като е по-млад от мен. Почтен човек е, добавя Димов. Да се надяваме, че същинският президент няма да се обиди от това, че викаме на нашия Иван „ Господин Президент “,  притеснява се кметът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР